Contest Review Lynk 2015

contestlynk.com,contestlynk.blogreview,com,contestlynk.blogspot.my

Assalamualaikum dan salam sejahtera .Contest lynk akan tamat beberapa hari lagi dan peserta yang menyertainya terdiri daripada  jerung dan gergasi blogger malaysia (pehh) .Ini kali pertama saya ingin cuba menyertai contest seperti ini disebabkan banyak faktor dan mempunyai sedikit kelapangan masa untuk menyertainya ( padahal blog noob ) hehe..

=====================
JOM BERKENALAN DULU
=====================

Lynk.my merupakan salah satu site yang menyediakan  perkhidmatan memendekan url  atau dengan kata mudah shrink link atau shotner url dengan mengubah  link yang panjang berjela kepada yang pendek contohnya http://www.saifulfaizan.net/2015/12/cara-membina-pautan-list-pada-blog.html kepada  http://lynk.my/WUlH  sambil memendekkan link fokus utama bagi  site ini adalah pengiklanan  dan merupakan platform yang terbaik buat advertiser  dengan kos yang murah sekali  iaitu rm10 ringgit sahaja. Lynk adalah produk anak malaysia dan sudah tentu target utama adalah untuk rakyat malaysia menambah lagi pendapatan sampingan dengan akaun publisher setiap link yang diklik akan dibayar .bayangkan berpuluh ribu klik tapi kena tahu cara dan rajin la kan .bagi blog yang punya visitor banyak 30k sehari memang masyuklahkan ..bagi akaun advertiser pula bayangkan dengan bermodalkan 10 ringgit anda beruntung beribu2 ringgit kerana saya katakan site ni bagus untuk penjenamaan kedai online korang ..yang berniaga tudung yang berniaga t-shirt bila jenama kamu orang dikenali servis yang baik anda mungkin boleh jadi jutawan seterusnya ..dan yang penting tiada GST ye :) .Pengguna yang menggunakan link 99% original bukan robot atau bot (fake visitor)  ini akan menjaminkan kualiti dan ketulenan iklan anda dijaga jangan risau .Pembayaran komisyen dibuat melalui bank ini memudahkan pengguna bila duit terkumpul banyak withdraw je mengikut terma dan syarat amatlah mudah pengguna.Antara muka sistem sangatlah user-friendly dengan tone warna yang menarik penggunaan grafik yang ringkas dan menyediakan pelayar web yang amat pantas .Syabas buat pentadbir sistem menitik beratkan pengguna ..Jomlah apa lagi yang belom ada akaun tu sign-up lah semudah 123 je kalau malas sangat tekan je sign up guna facebook .Saya harap setiap rakyat malaysia ada akaun dekat lynk 1lynk 1 keluarga :) ..banyaklah manafaat dia bukan sahaja dapat menjana pendapatan tapi kita juga boleh beriklan sama dengan yuran penyertaan yang murah sekali .


=====================
CONTEST REVIEW
=====================

 Cara Penyertaan

Penyertaan terbuka kepada semua platform blogger namun tidak dibenarkan menggunakan domain atau subdomain yang mempunyai keyword terus kepada contest lynk. contohnya: contestlynk.com,contestlynk.blogreview,com,contestlynk.blogspot.my
Hanya satu penyertaan sahaja dari setiap peserta. Jika anda ada lebih dari satu blog sila gunakan blog terbaik anda untuk pertandingan. Satu penyertaan bermaksud hanya page/entry post yang telah diterima menyertai layak untuk bertanding.
Penggunaan “hacking method” dibenarkan untuk hadiah kategori TOP SEO dan TOP CREATIVE, manakala bagi kategori TOP lynkUNDI penggunaan bad traffic , autotraffic , bot dan sebagainya kemenangan akan ditarik balik dan diberikan kepada pemenang yang layak.
*Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab sebarang tindakan ban oleh pihak ketiga keatas anda.

Pertandingan berlansung selama lebih kurang DUA bulan, bermula pada 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Pihak penganjur mempunyai hak untuk melanjutkan pertandingan jika perlu.

  1. Penyertaan diterima sepanjang tempoh pertandingan. Pemenang akan diumumkan pada 29 Disember 2015
  2. Hadiah akan diberikan dalam tempoh 3-14 hari bekerja bermula 30 Disember 2015




Syarat Penyertaan

1.   Ditulis dalam bahasa Melayu atau English sahaja.
2.   Artikel mestilah unik dan asli iaitu tidak menciplak hasil penulisan orang lain. Jika pihak penganjur mendapat laporan tentang sebarang peniruan, penyertaan anda akan dibatalkan serta merta.
3.   Artikel mesti di terbitkan pada atau selepas 27 Oktober 2015. Jika artikel diterbitkan sebelum tarikh terlebut, tidak layak utuk menyertai pertandingan.
4.   Tiada had panjang minimun dan maksimum untuk artikel.
5.   Gaya penulisan artikel ialah bebas.
6.   Wajib memiliki akaun di lynk.my dan maklumat pengguna diisi selengkapnya bagi memudahkan urusan agihan hadiah
7.   Wajib menulis review tentang system lynk.my
8.   Wajib menulis tentang pertandingan ini termasuk senarai hadiah dan kategori yang dipertandingkan.
9.   Bagi yang berminat untuk memenangi kategori TOP lynkUNDI anda perlu menggunakan kreativiti anda bagi menarik minat pembaca artikel anda untuk klik pada CONTEST ID sebagai tanda mengundi anda untuk kategori tersebut. 
Antara contoh yang boleh digunakan ialah :
  • Klik sini sebagai undi saya untuk pertandingan ini

  • Klik UNDI untuk saya memenangi sehingga RM4000 daripada lynk
Peserta juga boleh membuat BUTTON UNDI yang di"link"kan ke CONTEST ID supaya lebih menarik pembaca.
Peserta boleh meletakkan BUTTON UNDI pada mana-mana bahagian/artikel TETAPI masih dalam domain blog penyertaan
10.Anda digalakkan untuk menggunakan kreativiti untuk design artikel anda bagi memenangi hadiah bagi kategori TOP CREATIVE


  Pengadilan kategori TOP SEO

  1. Menggunakan mod “incognito windows” pelayar Google Chrome untuk menentukan pemenang.
  2.  Pengadil akan copy paste link berikut di ruangan URL incognito windows Google Chrome
  3. https://www.google.com.my/search?q=conte...nk.my+2015
  4. Halaman web peserta yang mendapat ranking tertinggi akan dikira pemenang.bagi kategori TOP SEO
Pengadilan kategori TOP lynkUNDI
  1. Senarai CONTEST ID dengan jumlah undi paling banyak akan dikeluarkan pada hari pengumuman pemenang
  2. Jumlah undi merupakan jumlah klik paling banyak daripada referral blog peserta sahaja akan dikira.
  3. Jumlah Klik CONTEST ID daripada pautan referral selain blog peserta tidak akan dikira.
  Pengadilan kategori TOP CREATIVE.
  1.  Pemenang akan ditentukan oleh pihak pengurusan lynk.my iaitu wakil syarikat HEXA COOPERATION SDN BHD
  2. Penyertaan bagi kategori ini ditentukan melalui penggunaan grafik , gaya penulisan dan cara menarik pembaca yang sepenuhnya diadili mengikut kesenian peserta dalam menulis artikel.
  Pemenang ditentukan pada 29 Disember melalui fanpages lynk.my , email , lynk.my , support.lynk.my dan melalui telefon jika peserta mengisi data lengkap ketika berdaftar di system lynk.my.

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )



·        TOP lynkUNDI
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com

[Image: GIVEAWAY.jpg]
*hadiah akan diposkan ke alamat yang diberikan melalui akaun di lynk.my
 

COMMENTS

BLOGGER: 9
Loading...
Name

Adf.ly Agama Antiviruses apps mobile astronomy backtrack missions Backup beli on line bestblakhatforum bisness Bloging BoT Breaking news C++ cartoon Chinese codecanyon Coding Computer Related Solution Cookies Cpanel Cracking Dark Commet Rat Defaces Dns spoofing Dos attacking Tool Downloads Dump E-books Emails english Error Based Injection Ethical Hacking Facebook fbuid Free Hosting Freemasonry Fud Game Games General Gmail Google Hack Hackers Cup Hacking Hacking Expose Hide Ip Hijacking hindi how to Icon Changer IDM keygen IDM Keys IDM registeration indonesia Info Injector Inspirasi Internet Download Manager Internet Information Server IP changer IP subnetting japan Joomla Joomla Hacking joomlaextensions kami beli 4 sekaligus time2 Keylogger keyScrambler localhost lynk.my malay Mobiles movie MSSQL mysql nc Networking New News ni gmbar kamiborong speakout Notifications Notify nulledscript Numismatik Perbankan Perubatan tradisional Phishing PHP PLR PostgreSQL Injection prestashop Promosi proxy Proxy Server Proxy Switcher Python Short cource Radio Register IDM Remotely Scaning Securities Seo Shell Jumping Shell uploading Sql Sql Injections SQLi streaming Suka Surveys Tech thai Tips and tricks Trick Triler Tutorial Tv channels Videos viral Virus VLC Voice Changer vulnerabilities Webcams Webdesigning Website Hacking website hacking tutorial Websites Wifi Windows wordpressplugin wordpresstheme Xss YahooO Youtube
false
ltr
item
|BLOG IN THE BOX |: Contest Review Lynk 2015
Contest Review Lynk 2015
contestlynk.com,contestlynk.blogreview,com,contestlynk.blogspot.my
http://1.bp.blogspot.com/-S4JRuf51X7o/Vnbvw3VHoNI/AAAAAAAAEQ8/Vwl7CWUw3HA/s320/contestbanner2.png
http://1.bp.blogspot.com/-S4JRuf51X7o/Vnbvw3VHoNI/AAAAAAAAEQ8/Vwl7CWUw3HA/s72-c/contestbanner2.png
|BLOG IN THE BOX |
http://www.saifulfaizan.net/2015/12/contest-review-lynk-2015.html
http://www.saifulfaizan.net/
http://www.saifulfaizan.net/
http://www.saifulfaizan.net/2015/12/contest-review-lynk-2015.html
true
140988838153037161
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy